Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde düzenlenmesi planlanan MAKÜFEST kapsamında, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinasyonunda hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda, festival sürecine ilişkin organizasyon planlaması, görev dağılımları ve etkinlik içerikleri ele alındı. Katılımcı öğrencilerle birlikte sahne, teknik altyapı, koordinasyon ve ekip çalışmasına dair detaylar üzerinde duruldu.
MAKÜFEST’in daha etkin, düzenli ve katılımcı bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla yapılan toplantıda, Kültür Birim Sorumlusu Şeref Dündar öğrencilerin görüş ve önerileri de dinlenerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonunda Burak Balcı tarafından, MAKÜARTI’nın kullanımına ilişkin öğrencilere bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen toplantı, festival sürecine yönelik yol haritasının belirlenmesinin ardından sona erdi.


